måndag, november 21, 2005

Forza raggazzi!












Stretcha ordentligt Roberto!
Ja, kanske är det så att Inters enda chans är att Mancini själv spänner på sig benskydden. För något måste göras. Tränare efter tränare misslyckas. Snart sagt varje stortränare har varit på Appiano bara för att efter ytterligare en Scudetto-miss fått ta till flykten med svansen mellan benen och brinnande vespor vinande i luften.
Fan vet om ens demonmannen själv, Fabio Capello, skulle kunna lyckas. Han är snart sagt den ende som inte varit på plats. Och kanske är det ett medvetet val från hans sida?

Massimo Moratti, Inters stenrike ägare, har pumpat in miljard efter miljard på samma sätt som många andra italienare pumpar hans olja/bensin i tankarna på sina Fiatbilar (hemska tanke...).
Mister Moratti skall tydligen vara en oerhört sympatisk man. Trots sitt något härjade utseende kan man inte klaga på mannens förmåga att le. Eller statusen på hans bankkonto.

Ta Alvaro Recoba, den lille kaninen från Uruguay. En gudabenådad spelare, som det skulle kunna heta i vilken krönika som helst. Han är en av världens bäst betalda fotbollsspelare. Detta för att mestadels sitta på Giuseppe Meazzas läktare. Och för att Massimo Moratti gillar personen Alvaro Recoba så mycket. Fin tanke, men kanske inte så affärsmässigt och smart i , hur många är det nu, 7-8 år?

Ta förra säsongens byte i mittbacksformationen. Cannavarro mot Mihailovic? Hallå? OK att Sinisa kan smeka bollen som få andra men det är ingen försvarsgigant. Smeka bollen kan, förresten, Adriano ganska bra han också.

Ta Andrea Pirlo och, till viss del, Seedorff. Båda firar nu stora triumfer i lokalkonkurrenten. Att Bobo inte gör det kan vi bara se som en gudagåva.

Crespo? Jag vill inte ens prata om det.

Roberto; Visa att du är regissören värdig att efterträda Fellini.

2 Comments:

Blogger Malena said...

Jag väntar fortfarande på nyheter om matchen mellan Inter och zapatisterna.

http://www.theglobalgame.com/gleanmex.htm

21 november, 2005 21:30  
Blogger Carl Arenlind said...

Ja, en sannerligen klassisk match kan det bli. Och knappast en slump att kapten Zanetti är en av intitativtagarna/Inters kontaktperson.

21 november, 2005 21:36  

Skicka en kommentar

<< Home