måndag, november 13, 2006

Vi har det

Det är ju faktiskt så. Alla andra kan dra åt helvete.

Ni som har hånat oss under, innan och efter säsong. Det är vi som sitter i förarsätet nu och ni som kommer blästras med små jävla stålflisor. Superettan här kommer både Röva och Rödblått. Domstolen här kommer blowit. Åttondeplacerade blowit.
Vi är väldigt stolta över vad våra grönsvarta hjältar presterade i år. Visst, en tiondeplats kanske man inte skriver hem om i Malmö, på Djursholm eller på Sööööder. Men vi gör det. Vi skriver till hela jävla världen och berättar om vår stolthet.

Ingenting under hela vintern kommer rubba oss. Ni har inget att hämta. Jag vågar inte ens skriva om GAIS treårsplan eftersom deras planer har fungerat så äckligt bra. Hittills. Men att det siktas på mer än tiondeplaceringar kan jag ändå tillstå.

Att föreningen ens nämns tillsammans med sillyrykten som Makondele, Williams och Toivonen hade varit ett dåligt skämt för 3 år sedan. Nu är det verklighet. Även om vi kanske inte får någon av dem.
Vi har Sveriges kanske mest respekterade tränare och en ekonomi i balans. (Det känns som om tangentbordet skojar med mig här.) Vi har en av allsvenskans bästa målvakter. Inget snack om det. Vi har en grym mittback som omgärdas av proffsrykten. Vi har Bring 'em on-Lundgren som trots sina begränsade fotbollskunskaper kan kämpa ner de som i Allsvenskan betraktas som stjärnor.

Och vi har GAIS. Det har inte ni.