onsdag, oktober 25, 2006

Vi tycker inte om griswawawa

Imorgon är det tänkt att ett av de mest slätstrukna lagen skall ta en skalp i raden för att marschera vidare mot Lennart Johanssons pokal. Man möter ett lag på 10:e plats i Allsvenskan. Man möter ett lag som saknar sina två ordinarie mittbackar. Man möter GAIS.

Vi som stammar från Gårda har dock andra planer. Vi skall lära bönderna från Knalleland ett och annat. Bland annat hur supporterliv ser ut. Supporterliv kan du nämligen leva även när moppen är såld och målbrottet har inträtt. Det är inte farligt alls.

Tänk på det imorgon, du som ser matchen på TV. Lägg märke till hur det låter när Ellos har en farlighet eller rent av gör mål. Det låter som när grisbonden slår till alla stians stackars kultingar med en jävla durving. Det låter iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Förmodligen kommer det låta iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii väldigt mycket imorgon eftersom GAIS möter seriens kanske bästa lag. Men det skiter vi i. För det här är vår resa och vår dag. Ellos får sin tids nog. Och då kommer det låta iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.