måndag, februari 25, 2008

3 månader senare

Ja, det är faktiskt så länge sedan sist, 3 månader. Men det känns som ännu längre sedan jag skrev blogg. Men det blir ju så ibland. Man tappar intresset och inspirationen. Fråga vilken författare som helst, även om jämförelsen i övrigt haltar lite.

Nåväl, vad har hänt? Inter har dominerat ligan helt. Spelat oerhört defensivt, och italienskt, förra veckan mot Liverpool.
GAIS har dominerat sina träningsmatcher (mot rätt kasst motstånd) på ett snyggt sätt. För att i lördags få 0-2 i baken mot Röva. Och Tottenham låste upp prisskåpet igår igen, för första gången på 9 år. Nye tränaren Juande Ramos verkar vara grejen. Han lyckas vart han än vänder sig. Läste en fin berättelse igår. Ramos var tränare någonstans i Spanien, andra- eller tredjedivisionen. Laget ledde med 2-0 och började bli väldigt bekväma i den ledningen.
Juande gillade inte läget. Han tog av en spelare. Men satte inte in någon ersättare. Spurs nuvarande tränare spelade alltså klart matchen med 10 man. Frivilligt. Detta för att väcka laget och för att visa sina spelare att "vi skall vara såpass förberedda att 10 eller 11 man inte skall betyda skillnaden på seger eller förlust". Honom skall vi ha!

Nåväl. Diskussionerna har gått höga om vad denna lilla blogg skall ha för tema i fortsättningen. GAIS är förstås naturligt, min tjej också.

Men för att twista till det lite kommer vi att införa ett nytt moment. Kan bli nästan vad som helst. Men det kommer nog vara en grej på Dagens-temat. Alltså dagens lunch, dagens snus, dagens röv eller dagens skrivbord.

Hur som helst så kör vi igen. Kulan är i luften, och allt det där.